Varaa nahkontatarpeesi jo tänään!

Miksi FoxCraft yhteistyökumppaniksi?

Meillä on kokemusta

Kumppaniin luottaminen nahoitustarpeissa on suuri askel tarhaajalle. Voimme kokemuksemme ansiosta työskennellä lähellä tarhaajaa toimittaaksemme läpinäkyvän ja korkealaatuisen palvelun ja lopputuotteen.

Olemme luotettavia

Yksi ehdottomista vahvuuksistamme on luotettavuutemme. Seisomme sanojemme ja lupauksiemme takana.

Keskitymme laatuun

Teemme jatkuvaa laatutyötä kaikessa toiminnassamme. Vuonna 2015 tuotantomme läpi kulkee 300 000 nahkaa, ja rekisteröimme jokaisen nahan prosessin jokaisessa työvaiheessa. Teemme tämän työskennelläksemme ennakoivasti, ei korjaavasti, ja näin voimme paikallistaa mahdolliset puutteet tuotannossamme nopeasti. Tällä tavoin pyrimme eliminoimaan kaiken, joka voi mennä vikaan nahoitusprosessissa. Kellään muulla kuin FoxCraftilla ei ole yhtä tiukkaa kettujen nahoituksen seurantaa ja valvontaa.

Kehitämme itseämme jatkuvasti

Kukaan ei ole täydellinen, ja itseymmärryksemme kautta pyrimme päivittäin tekemään kaiken vielä paremmin. Emme tyydy “melkein hyvään”. Kaiken tulee olla niin täydellistä kuin mahdollista.

Kehitämme turkisalaa

FoxCraft on turkisalan uuden tekniikan kehityksen edelläkävijä. Asiakkaamme saavat osallistua uusimpiin työkaluihin ja toimintatapoihin parhaan lopputuotteen varmistamiseksi.