ManCraft™

mancraft-image

ManCraft – Varjotalojen rakentamisen ja tarhatyövoiman ammattilaiset

Viime vuonna lanseerasimme rakennuspalvelujamme tarjoavan ManCraft-työvoimapalvelun. Olemme useamman vuoden ajan toimittaneet tarhaajille monia eri projektityyppejä varten korkealaatuista työvoimaa. Vahvuutemme on varjotalojen rakentaminen. Voimme esittää suosituksina useita eri projekteja. ManCraft on rakennustyön lisäksi myös saatavilla päivittäiseen tarhatyöhön apua tarvitseville tarkoitetun palvelun muodossa.

ManCraft -palvelua voi käyttää sekä lyhyellä että pidemmällä tähtäimellä. Päätä itse! Joskus on mahdollista, että taitavaa työvoimaa ei löydy tarpeeksi ennen korkeasesonkia. ManCraft on kehitetty juuri näitä tilanteita varten. Emme käytä standardiratkaisuja.

Palvelu räätälöidään kokonaan omia tarpeitasi varten. ManCraft toimii vuodesta 2014 lähtien yhteistyössä Uudessakaarlepyyssä sijaitsevan Svarvars Trävaruhandelin kanssa. Tämän myötä voimme tarjota asiakkaillemme sekä materiaalin että työvoiman kannalta joustavia ratkaisuja. Soita numeroon 040 965 4214 jos haluat tietää palvelusta lisää.